Inschrijftermijn subsidie implementatie en opschalingcoaching verlengd tot 30 juni

Geplaatst

Deze subsidieregeling biedt financiële ondersteuning bij een implementatie- of opschalingsvraagstuk van een zorgaanbieder of ontwikkelaar van een zorginnovatie.

Met de subsidie kan men een externe implementatie- en opschalingscoach inhuren. De coach biedt advisering bij de implementatie en opschaling die nodig is om een innovatie verder te brengen in de zorg.  Er kan maximaal € 5.000 (zonder eigen bijdrage) worden aangevraagd om een coach in te huren die adviseert over de implementatie- en/of opschaling van een innovatie in de zorg. Daarbij kan gedacht worden aan de voorbereiding van implementatie studies, het verbinden met proeftuinen, het bepalen van de innovatiestrategie, het navigeren door de wet- en regelgeving, en de opschaling van de innovatie in de zorgpraktijk. De coach wordt nadrukkelijk niet ingezet voor begeleiding bij de technologische innovatie (productontwikkeling).

Deze subsidie sluit, ook qua prijs, naadloos aan op het Assessment voor Innovaties dat door Dispicio met succes in de markt is gezet. Via deze link kunt u meer te weten komen over de subsidieregeling.

Voor de mogelijkheden die Dispicio via het Assessment voor Innovaties biedt, kunt u contact met ons opnemen.

Jan Verdonk 06 5314 9183