Energietransitie en productinnovatie: kansen en bedreigingen anno 2020?

RAAF Business Innovation en Dispicio nodigen je graag uit voor deelname aan het seminar:

Energietransitie en productinnovatie:
kansen en bedreigingen anno 2020?

Donderdag 3 december 2020 | 9:30 uur – 13:00 uur

Ben jij als ondernemer gericht op het creëren, produceren en vermarkten van innovatieve oplossingen op het gebied van energietransitie en duurzaamheid en begrijp je dat er meer nodig is dan een goed idee om succesvol te zijn, dan is dit event voor jou bedoeld. Het met én van elkaar leren staat tijdens het seminar centraal. Om het gesprek de juiste zwaarte mee te geven, zullen 2 inleiders vertellen over hun pad naar succes en de kansen en bedreigingen waar we nu mee te maken hebben:

Pieter van Alphen: in 1996 startte Pieter van Alphen het bedrijf Techneco Energiesystemen. De familie onderneming in Delft groeide uit tot marktleider op het gebied van warmtepompen in Nederland. Op 1 januari 2019 is Techneco verkocht aan Remeha. Nu zet Pieter van Alphen zijn netwerk en ervaring in voor start-ups en scale-ups in de energietransitie.

Adriaan Harthoorn: Adriaan Harthoorn is een expert in smart energy solutions en visionair op het gebied van energietransitie en comfortabel, gezond wonen in duurzame, toekomstbestendige huizen. Met een technische achtergrond waarbij hij eerst in de wereld van de spoorbouw actief was, is hij in 2013 in het familiebedrijf Stafier gestapt. Zijn technische kennis, innovatieve denkwijze en sterke drijfveer om de wereld duurzamer te maken, kwamen op deze plek bij elkaar. Dit heeft geleid tot het Plusleven concept van 4YEF. Hiermee is hij een trendsetter in de ontwikkeling van totaaloplossingen voor duurzaam en comfortabel wonen.

Omdat er ruimte moet zijn om met elkaar het gesprek aan te gaan, kent het seminar een limiet van 13 deelnemers, met maximaal 2 deelnemers per organisatie. Deelname op volgorde van aanmelding. Adviseurs, financiers etc zijn niet welkom. Het seminar is gratis inclusief lunch na afloop. Je kunt bij de aanmelding kenbaar maken of je aan de lunch wilt deelnemen. Bij het niet opkomen zonder afmelding wordt € 30,00 in rekening gebracht. Het seminar vindt plaats bij:

Seats2meet Tilburg Lochal

Burg. Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Aanmelding kan via deze link: 

Seminar RAAF / Dispicio: Energietransitie en productinnovatie: kansen en bedreigingen

Na inschrijving ontvang je tijdig aanvullende informatie.