Crisis! En Door…

Bent u op zoek naar perspectief voor uw onderneming?

Nog voor corona was de wereld al volop aan het veranderen: energietransitie, import tarieven, Brexit, cybercrime, boerenprotesten en nog veel meer maakten van het vertrouwde iets vreemds. Wat goed was in het verleden voor jouw onderneming bleek niet goed genoeg voor de toekomst. En toen kwam corona en werd alles nog heviger. Het is crisis.

Geen gemakkelijke tijd dus voor u als ondernemer. Zowel voor de dag van morgen als de komende maanden en jaren komen er veel vragen op u af:

  • hoe reageert mijn klant op al deze ontwikkelingen? Wat verwacht hij van mij?
  • wat verandert er bij mijn leveranciers? Hoe internationaal moet en kan de keten zijn?
  • welke impact heeft dit op de financiële situatie en de personele bezetting?
  • wat betekent dit dus voor mijn business model? Waar liggen de kansen? Wat is het perspectief?

En zeker niet te vergeten:

  • wat zijn de gevolgen voor mezelf? Mijn plannen voor de toekomst? Het scenario dat ik voor mezelf en mijn familie in gedachten heb?

Dispicio helpt!!!

U bent uniek, net als uw onderneming. Daarom gelooft Dispicio niet in algemene analyses en beschouwingen. Wij geloven in een laagdrempelig, veilige, effectief en efficiënt aanpak. Daarom hebben wij het programma “En door” ontwikkeld dat u antwoord geeft op bovenstaande vragen. Door zaken om te draaien. Wij trappen af met een gemeenschappelijke sessie met uw klanten en leveranciers om te inventariseren in welke richting zij zich bewegen. De deelnemers aan zo’n  sessie worden aangevuld met financiële experts, strategiebepalers, HR-deskundigen, innovators en andere relevante partijen. Zodat er de contouren van een pad ontstaan dat u morgen maar ook in de verdere toekomst kunt volgen. Met als uitgangspunt: u behoudt de regie.

Als u verwacht dat u bij het uitwerken van deze contouren hulp nodig heeft, is Dispicio natuurlijk graag van plan deze te geven maar voelt u zich niet verplicht. Hetzelfde geldt voor het implementeren van de gekozen oplossing.

Meer weten over dit programma, Dispicio en haar partners. Bel Jan Verdonk (06 53149183) of Henry Goverde (06 5315 3456), of stuur een mail naar info@dispicio.nl. En de prijs: daar zult u in ieder geval niet van wakker liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *