Assessment voor Innovaties

Inleiding

Veel innovaties eindigen in de “Valley of Death”. Deze is breed en diep. Het assessment voor innovaties maakt deze vallei smaller en minder diep. 

 

 

Door een brug te leggen tussen het ontwerp en het gebruik en de acceptatie. Door vanuit sociologisch, psychologisch, juridisch, economisch en ethisch perspectief naar de innovatie te kijken. Zodat zowel tijdens het ontwikkelingsproces als bij marktintroductie rekening kan worden gehouden met de acceptatie van de innovatie door stakeholders en klanten. En het ondernemerschap wordt getoetst.

 

 

Assessment voor Innovaties: van Idee, via Goed Idee naar Plan

Meerwaarde van het assessment

Wat is de meerwaarde van het doorlopen van het Assessment voor Innovaties:

  1. Verminderen investeringsbehoefte: besluitvorming kan plaatsvinden vanuit een breder perspectief waardoor er een beter zicht komt op de benodigde investering. Daarnaast versnelt het assessment het totale proces wat een positieve invloed heeft op zowel de investeringsbehoefte als de terugverdientijd.
  2. Versnellen proces R&D: er wordt gerichte feedback gegenereerd voor doorontwikkeling.
  3. Marktintroductie: er zijn aandachtspunten benoemd waardoor de introductie meer doelgericht kan plaatsvinden.
  4. Vergroten kans op succes: het assessment geeft aanvullend inzicht in de wensen van en acceptatiegraad door de gebruikers en de maatschappij. Hierdoor kan de innovatie zodanig worden aangepast en/of geïntroduceerd dat de kans op succes wordt vergroot. Tevens worden tijdens het assessment de ondernemerskwaliteiten getoetst.

Het Assessment voor Innovaties heeft een doorlooptijd van vier tot zes weken. Als innovator krijgt je dus snel zicht op de meerwaarde.

Contact

Wij hebben vele jaren ervaring mét hands on kennis. Wij richten ons op uw voordeel en wat voor u belangrijk is. Vertrouwd, veilig en transparant. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. 

Als u meer informatie wilt hebben stuur ons een e-mail (info@dispicio.nl) of bel ons.

Henry Goverde 06 5315 3456

Jan Verdonk 06 5314 9183.

Wij helpen u graag verder.